top of page

Reino etsii ikiomaa kotia!


EDIT: Reinon koti on löytynyt ja Reino asuu Tervakoskella.

SIJOITUSKOTI HAUSSA: Reino etsii sitä ikiomaa, loppuelämänsä kotiaan. Etsinnässä on rakastava, hänelle se oikea, aktiivinen ja harrastava, toivottavasti näyttelyistä kiinnostunut (ei välttämättömyys) ikikoti PK-seudulta. Koti, jossa Reino on perheenjäsen, ei pelkkä koira. Aktiivisella ja harrastavalla tarkoitan käytännössä mitä tahansa Reinolle sopivaa harrastusta. Haluan, että Reinon kanssa mennään pentukouluun mahdollisimman pian ja pidetään huolta peruskäyttäytymiskoulutuksen saamiseksi. Näyttelyinnostus ehdoton plussa, mutta ei vaatimus missään nimessä. Reino on melkein jo sisäsiisti, nukkuu yönsä todella hyvin ja on rohkea ja reipas miehen alku. Ei arastele, päin vastoin. Rakastumisvaroitus tavattaessa <3

Reino on syntynyt 23.3.2016 ja on valmis uuteen ikiomaan sijoituskotiin heti sopivan kodin löydyttyä. Ensimmäiset rokotukset Reino on jo saanut. Lisätietoja Reinosta ja suvustaan: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx… sekä minulta. Kerron mielelläni lisää. Reinoa pääsee tapaamaan Vihdin Nummelaan. Samassa perheessä asuu myös Reinon isä ja setä jotka myös tietysti tavattavissa. Lisätietoja: Suvi 0400 474 102 tai sumppa@gmail.com

Sijoitussopimuksena käytän kennelliiton sijoitussopimusta.

Reino 12 viikkoisena <3

Reino 12 viikon ikäisenä. Reino on rakenteellisesti lupaava näyttelymiehen alku.

Reinon setä Arvi, Reinon isä Touko sekä Reino itse.

Reinon isä Touko ja Reino

102 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page