top of page

Lovinda's Miss Millie 2 years!


Happy Valentine's day to all! Today our Millie (Lovinda's Miss Millie) turns two years old. How time flies! It was just a while ago I picked her up from kennel Lovinda's, Norway. Huge congratulations to all litter mates also! Millie is celebrating her birthday with her best family ever, Sari Airiainen and Ooza (Assiduitas Lollapalooza). <3

We are waiting for Millie to start her heat soon so she can be mom for very expected Lil Eagle's A-litter. Happy sire to be is Holmankarin Robert Redford "Roope". More about the litter *CLICK HERE*

Onnea Millie 2 vuotta (Lovinda's Miss Millie) ! Upea tapa juhlistaa jystävänpäivää :) Millie on juhlinut ja herkutellut syntymäpäiväänsä upean perheensä Sarin ja Oozan kanssa. Kovasti odottelemme Millien juoksuja, ja Lil Eagle's:n A-pentuetta! Lisätietoja pentueesta *TÄÄLLÄ* Myös viimeisen sertin metsästys saa alkaa Suomen muotovalio-tittelin saavuttamiseksi. Onnea Sarille Millien synttäreistä! <3

68 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page