top of page

Arvi murunen

Arvia on kyllä aivan kamala ikävä aika ajoin. Arvi (Assiduitas Kangaroo Court) muutti meille sijoitukseen 2011 ja on siis Toukon puoliveli. Isoveli samasta emästä, eri isästä. Aivan huikea koira. Kaikin puolin. Touko tuli vasta myöhemmin Arvin ollessa n. 1,5v. Neljän vuoden yhteiselon jälkeen Arvi ja Touko päättivät ettei yhteiselo enää olekaan se mitä haluavat. Näin lyhyesti tiivistettynä. Vaikean päätöksen jälkeen etsin Arville uuden kodin. Ensimmäinen ja ainakin toistaiseksi viimeinen koirani joka täältä kotia vaihtaa. Eihän tällaisia päätöksiä tehdä kuin pakon edessä. Ainakaan minä en tee.


Ikävilläkin asioilla tuppaa olemaan se hopeareunus. Se hopeareunus on elämä ja perhe minkä Arvi sai. Alla oleva kuva kertoo kaiken.

Kuva: Henna Hanen

Arvi täyttää elokuussa 10 vuotta. Terve, elämäniloinen ja hyväkuntoinen ukko. Ja nyt se on saanut vihdoin siskojakin! Nukkuvat läjässä ja leikkivät kaiken päivää. Ihmislapsi Sampan kaveri se on silti eniten. Samppa taitaa olla Arvin the ihminen. Ja Arvi Sampan the koira. Varmasti äippä Hennakin on molempien mieleen 💕.


Paremmin ei olisi voinut Arvin asiat ja elämä mennä. 💕


Alla kuvassa Arvin tyttikset. Kuva: Henna Hanen

71 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Opmerkingen


bottom of page